podotherapievandekracht2.png

Podotherapie van de Kracht is een podotherapiepraktijk die onder andere gevestigd is in het pand van Basemans schoenen te Reusel. De praktijk is gestart in 2013 door Erik van de Kracht die tevens de behandelend podotherapeut is.

Onze missie en visie is om kwalitatief hoogwaardige voetzorg te leveren in het breedst van de zin. Podotherapie van de Kracht levert zorg aan iedereen met problemen aan de voeten, de knieën, heupen of rug. Wij kunnen een bijdrage leveren aan herstel, preventie en prestatiebevordering. Tevens leveren wij zorg bij chronische aandoeningen. Ook vinden wij dat deze zorg transparant en laagdrempelig zou moeten zijn. Het is dan ook ons doel om u naar volledige tevredenheid van uw klachten af te helpen.

Om dit doel te bereiken zijn vaak verschillende therapieën mogelijk. Veel voorkomende therapieën zijn: steunzolen, siliconenteenstukjes, nagelbeugels, medical taping, manuele therapie, schoenadvies, instrumentele behandelingen, het screenen op risicofactoren bij diabetes patiënten en vilt en verband therapieën.

  • Facebook
IMG_0453-e1464890677762[6566].jpg
IMG_0161-w1000[6567].png

Erik van de Kracht behandelt en adviseert bij klachten die voortvloeien uit het niet goed of afwijkend functioneren van de voet(en). Onder andere behandelt Podotherapie van de Kracht; voet-, knie-, heup-, rug- en houdingsklachten maar ook voetproblemen bij diabetes- of reumapatiënten.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en zijn in het bezig van het praktijkkeurmerk. Tevens staan wij geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici. Dit betekent dat wij voldoen aan de door hen gestelde kwaliteitseisen. Wij streven ernaar om optimale zorg te leveren en daarom zijn wij ons continue aan het door ontwikkelen en specialiseren. Wij hebben alle expertises op het gebied van podotherapie in huis om optimale kwaliteit te bieden. Zo heeft Erik van de Kracht de cursus manuele therapie voor de voet en medical taping voor podotherapeuten gevolgd. Tevens is Erik sinds 2015 sportpodotherapeut.