top of page
Logo-TerraNova.jpg

Podotherapie Terra Nova is een podotherapiepraktijk die onder andere gevestigd is in het pand van Basemans schoenen te Reusel. 

Onze missie en visie is om kwalitatief hoogwaardige voetzorg te leveren in het breedst van de zin. Podotherapie Terra Nova levert zorg aan iedereen met problemen aan de voeten, de knieën, heupen of rug. Wij kunnen een bijdrage leveren aan herstel, preventie en prestatiebevordering. Tevens leveren wij zorg bij chronische aandoeningen. Ook vinden wij dat deze zorg transparant en laagdrempelig zou moeten zijn. Het is dan ook ons doel om u naar volledige tevredenheid van uw klachten af te helpen.

Om dit doel te bereiken zijn vaak verschillende therapieën mogelijk. Veel voorkomende therapieën zijn: steunzolen, siliconenteenstukjes, nagelbeugels, medical taping, manuele therapie, schoenadvies, instrumentele behandelingen, het screenen op risicofactoren bij diabetes patiënten en vilt en verband therapieën.

  • Facebook

Jeroen Koch behandelt en adviseert bij klachten die voortvloeien uit het niet goed of afwijkend functioneren van de voet(en). Onder andere behandelt Podotherapie Terra Nova; voet-, knie-, heup-, rug- en houdingsklachten maar ook voetproblemen bij diabetes- of reumapatiënten.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en zijn in het bezig van het praktijkkeurmerk. Tevens staan wij geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici. Dit betekent dat wij voldoen aan de door hen gestelde kwaliteitseisen. Wij streven ernaar om optimale zorg te leveren en daarom zijn wij ons continue aan het door ontwikkelen en specialiseren. Wij hebben alle expertises op het gebied van podotherapie in huis om optimale kwaliteit te bieden. Zo heeft Jeroen Koch de cursus medical taping voor podotherapeuten gevolgd. 

bottom of page