top of page
Logo lang adams.png

Uw voeten in goede handen!

Adams orthopedische schoentechnieken is een middelgroot SEMH erkend bedrijf wat zich al sinds 1970 vanuit haar hoofdvestiging in Tilburg bezighoudt met het vervaardigen van orthopedisch schoeisel, semi-orthopedisch schoeisel, orthese, prothese, verbandschoeisel, (sport)steunzolen en allerlei andere voorzieningen die voor u het lopen aangenamer en makkelijker maken. Er zijn nevenvestigingen in Reusel, Tilburg Reeshof en Udenhout.

Wij staan voor kwaliteit en vinden het belangrijk dat u altijd  zo mogelijk door dezelfde persoon geholpen wordt bij het behandelen van uw voetprobleem. Dat wij een SEMH erkenning hebben wil zeggen dat we een kwaliteitsgarantie afgeven op al onze producten en daar jaarlijks op getoetst worden. Wij streven ernaar om voor elk probleem bij lopen de meest passende oplossing voor uw voeten te vinden, geheel afhankelijk van en aangepast naar uw wensen.

Tevens vinden wij het belangrijk om een modieuze voorziening te maken, welke volledig past in het huidige modebeeld. In het geval van orthopedisch schoeisel stelt u samen met de orthopedisch schoentechnicus uw eigen schoen samen. De aanpassingen die nodig zijn om u weer prettig te laten lopen zullen uitvoerig met u worden doorgesproken samen met uw orthopedisch schoentechnicus.

Adams orthopedische schoentechnieken is aangesloten bij de vereniging van orthopedisch schoentechnici NVOS - Orthobanda en leverancier voor alle zorgverzekeraars en zorgkantoren. 

Advies is bij ons altijd gratis en geheel vrijblijvend.

  • Facebook
raoul-ortega-2JtF6pYAOOI-unsplash.jpg
DSC_0567.jpg

Orthopedische Schoenen

Adams Orthopedische Schoentechnieken. Als confectie of semi-orthopedische schoenen niet meer toereikend zijn voor uw voetproblemen, kunnen er ook maatschoenen vervaardigd worden.

Via maatgegevens of gipsmodel, wordt een leest van uw voeten gemaakt. Over de leest wordt een pasmodel gemaakt. Na het passen wordt het model en de kleur van de schoenen bepaald. De schoenen worden gesneden, gestikt, opgepend en afgewerkt. Dan zijn de schoenen klaar om afgeleverd te worden. Na ongeveer 4 weken zal er bij een eerste paar altijd een controle volgen. Hierna heeft u recht op een wisselpaar.

Orthopedische maatschoenen worden uitsluitend voorgeschreven door de specialist. Wij geven u graag informatie over de te volgen weg met betrekking tot het verkrijgen van dit type schoeisel.

De hoogte van uw eigen bijdrage is afhankelijk van uw ziektenkostenverzekeraar en de samenstelling van uw ziektekostenpakket. De eigen bijdrage aan een paar schoenen wordt bepaald door de hoogte van het eigen risico en de wettelijk bepaalde eigen bijdrage.

bottom of page