top of page
basemans-pedicure4.png

Basemans Schoenen

Comfortabel lopen, wat is dát belangrijk. We accepteren niet meer dat we onze schoenen aan het eind van de middag moeten uitschoppen. We willen lékker lopen, de héle dag. En dat kan. Basemans Schoenen is namelijk specialist in modieuze, eigentijdse comfortschoenen. Voor iedereen.

 

Waar moet een fijne schoen aan voldoen? Dat is per persoon verschillend. Carolien Basemans, eigenaar van Basemans Schoenen, weet daar alles van. Zij en haar team adviseren hun klanten bij het zoeken naar schoenen op maat. De goede lengtemaat, de goede breedtemaat. Veel klanten kómen ook speciaal voor dat advies. Want de ontwikkelingen op gebied van comfortschoenen gaan hard en de keus is ruim.

Pasklaar en revolutionair, zo zijn er schoenen met speciaal schok-absorberend voetbed. Schoenen waar je het voetbed uit kunt halen, voor mensen die van bijvoorbeeld een podotherapeut een pasklaar gemaakt voetbed kregen. Meer in balans lopen? Ook op dat gebied weet Basemans raad, bijvoorbeeld als het gaat over de revolutionair nieuwe zolen die de afwikkeling van de voet sturen. Dragers van dit type schoenen ervaren al snel minder klachten aan voeten, knieën, benen en rug.

 

  • Facebook
  • Instagram
20191017basemansfotojanwijten2bKlein[656
DSC_0103 Pand[6561].jpg

Wandelaars en kinderen

De medewerkers van Basemans Schoenen geven al even vakkundig advies over kinderschoenen. Zij meten de voeten en laten kind en ouder kiezen uit een collectie die hip is én verantwoord.

Dan zijn er nog de mensen die van wandelen hun hobby hebben gemaakt. Ook zij kunnen bij Basemans terecht met hun vragen en wensen. Soepele schoenen voor lichte wandelingen, of stevige stappers geschikt voor wat steilere gebieden, eventueel met gore-tex voor extra bescherming tegen vocht.

 

Tijd voor iedere klant

Carolien en haar team besteden in alle rust aandacht aan iedere klant en denken met de klant mee. In deze tijd is Basemans Schoenen daarmee uniek. Basemans Schoenen, dat staat voor ‘Lekker lopen voor iederéén’.

bottom of page