Pedicuresalon

Annemarie Duis

Heeft u voetklachten? Of heeft u behoefte aan een ontspannende voetbehandeling? Pedicuresalon Annemarie Duis biedt professionele voetverzorging bij het voetgezondheidscentrum in Reusel. De behandeling bestaat uit het knippen en verzorgen van de nagels, het verwijderen van eelt en likdoorns, het behandelen van kloven en ingroeiende nagels. De behandeling wordt afgesloten met een korte ontspannende voetmassage en een eventueel advies over de verzorging van uw voeten. Ook kunt u er terecht voor deskundige verzorging van de diabetische- of reumatische voet met een eventuele (gedeeltelijke) vergoeding door uw zorgverzekeraar.

 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak bel gerust: 06-51937812

Pedicure Basemans

De pedicure, Will Basemans, verzorgt al jarenlang voeten van mensen met allerlei voetproblemen. Een pedicurebehandeling bestaat uit de verzorging van de nagels in lengte en vorm. Ook het verwijderen van eelt en -indien aanwezig- likdoorns en kloven behoort tot de behandeling. Dit gebeurt zowel handmatig als mechanisch. Voor de mechanische afwerking wordt gebruik gemaakt van een moderne, met alcohol gekoelde freesmotor.

Voorafgaand aan en tijdens de behandeling voert de pedicure een eenvoudig voetonderzoek uit. Dit omdat de pedicure naast een verzorgende, ook een signalerende functie heeft en kan adviseren ten aanzien van geschikte schoenen, sokken, voetverzorging en lopen en bewegen. Indien nodig verwijst hij de cliënt naar een gespecialiseerde collega of naar de huisarts.

Door de unieke samenwerking in eigen huis met Podotherapie Van de Kracht en pedicuresalon

A. Duis kunt u bij ons ook terecht voor een pedicurebehandeling die vergoed wordt door uw ziektekostenverzekering.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak bel gerust: 0497-620055

Voetgezondheidscentrum Reusel
Bakkerstraat 8a
5541 VC Reusel

0497 - 62 00 55

podolinea.basemans@wxs.nl

© 2020 by Beau van Gisbergen